Model5 d.o.o.
Bačvanska 21/1
11000, Beograd
Datum: 18.01.2021
 
Multimedijalni saobraćajni bukvar
 

Poštovani roditelji, vaspitači, učitelji i prijatelji dece, želimo da vam predstavimo multimedijalni priručnik za bezbedno učestvovanje dece predškolskog i ranog školskog uzrasta u saobraćaju i razloge zašto smo ga napisali. Osnovni cilj realizovanja knjige je želja da se deci predškolskog i ranog školskog uzrasta kvalitetno prenesu neophodna elementarna znanja i stvore pravilne navike za bezbedno učešće u saobraćaju.

Sadržaj knjige "Multimedijalni saobraćajni bukvar" rezultat je naučno-istraživačkog rada i dugogodišnjeg iskustva autora i saradnika koji su učestvovali u njenoj realizaciji. U knjizi su, na deci blizak način, uz zanimljivu priču i atraktivne junake, izložene najčešće opasne situacije sa kojima se deca svakodnevno susreću.

Prikazane situacije su rezultat detaljne analize uzroka stradanja dece u saobraćaju, tako da njihovo razumevanje i prihvatanje od strane dece, čini osnov njihove bezbednosti u saobraćaju. Na ovaj način, koristeći svoju izraženu sposobnost vizuelnog zapažanja i pamćenja, deca će steći osnovna znanja i trajne navike neophodne za bezbedno učešće u saobraćaju.

Pružite pomoć deci u čitanju knjige i usvajanju izloženih sadržaja, jer ce samo vaše aktivno učešće u procesu učenja i shvatanja naučenog, stvoriti kod dece trajne navike pravilnog ponašanja, neophodne za bezbedno učešće u saobraćaju.

Autor: mr Dejan Jovanov, izdavač: MODEL 5, dizajn: Đurđić Dragan, color:4/4, broj strana: 32, dodatak: CD, bojanka i "Pešačka dozvola", knjige se štampaju na sledećim jezicima:
- Srpskom,
- Engleskom,
- Ruskom,
- Mađarskom,
- Albanskom.