Izdavanje knjiga i publikacija iz oblasti saobraćaja

U saglasnosti sa poslovnom politikom preduzeća i željom da se proizvodnim asortimanom i uslugama doprinese povećanju kvaliteta života, preduzeće MODEL 5 je omogućilo izdavanje više publikacija i didaktičkih sredstava iz oblasti saobraćaja.

Odlika o ulasku u izdavacku delatnost je doneta nakon uocavanja da je pored prilagodavanja saobracajnog sistema korisnicima (projektovanje, proizvodnja, prodaja, ugradnja i održavanje saobracajne opreme namenjene povecanju protocnosti i smanjenju ugroženosti ucesnika u saobracaju), potrebno uciniti nešto i na polju prilagodavanja korisnika okruženju – saobracaju (edukaciji ucesnika, a posebno dece za bezbedno ucešce u saobracaju).

Pored objavljivanja stručne literature (knjiga i priručnika) iz oblasti saobraćaja, objavili smo više zbornika radova sa savetovanja iz oblasti saobraćaja i prateće literature (skripti) za edukativne programe koje smo realizovali.

Ovom prilikom želimo da pozovemo sve autore zainteresovane za saradnju (predloge ili sugestije) da nam se jave radi dogovora.