Saobraćajni bukvar

Poštovani roditelji, vaspitači, učitelji i prijatelji dece, želimo da vam predstavimo multimedijalni priručnik za bezbedno učestvovanje dece predškolskog i ranog školskog uzrasta u saobraćaju i razloge zašto smo ga napisali. Osnovni cilj realizovanja knjige je želja da se deci predškolskog i ranog školskog uzrasta kvalitetno prenesu neophodna elementarna znanja i stvore pravilne navike za bezbedno učešće u saobraćaju.

Sadržaj knjige „Multimedijalni saobraćajni bukvar“ rezultat je naučno-istraživačkog rada i dugogodišnjeg iskustva autora i saradnika koji su učestvovali u njenoj realizaciji. U knjizi su, na deci blizak način, uz zanimljivu priču i atraktivne junake, izložene najčešće opasne situacije sa kojima se deca svakodnevno susreću.

Prikazane situacije su rezultat detaljne analize uzroka stradanja dece u saobraćaju, tako da njihovo razumevanje i prihvatanje od strane dece, čini osnov njihove bezbednosti u saobraćaju. Na ovaj način, koristeći svoju izraženu sposobnost vizuelnog zapažanja i pamćenja, deca će steći osnovna znanja i trajne navike neophodne za bezbedno učešće u saobraćaju.

Pružite pomoć deci u čitanju knjige i usvajanju izloženih sadržaja, jer ce samo vaše aktivno učešće u procesu učenja i shvatanja naučenog, stvoriti kod dece trajne navike pravilnog ponašanja, neophodne za bezbedno učešće u saobraćaju.

Autor: mr Dejan Jovanov,
izdavač: MODEL 5,
dizajn: Đurđić Dragan,
color:4/4, broj strana: 32, dodatak: CD,
bojanka i „Pešačka dozvola“, knjige se štampaju na sledećim jezicima:
– Srpskom,
– Engleskom,
– Ruskom,
– Mađarskom,
– Albanskom.