Model 5 d.o.o.

Preduzeće „Model 5“ d.o.o. iz Beograda osnovano je 1993. godine sa čvrstom voljom i namerom da odgovornim pristupom, kvalitetnim radom i stručnim kadrom odgovori na svaki zahtev vezan za uređenje i unapređenje kako saobraćajnih površina tako i opšteg stanja bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije i u regionu. Danas preduzeće „Model 5“ broji 40 zaposlenih i nakon 25 godina uspešnog poslovanja, predstavlja jedno od vodećih preduzeća u ovoj oblasti što dokazuje realizovanim poslovima i zadovoljstvom investitora i naručioca. „Model 5“ kao društveno odgovorno preduzeće podržava veliki broj humanitarnih akcija i prisutan je na svim semanarima i sajmovima iz oblasti saobraćaja kako u Republici Srbiji tako i u inostranstvu.

Preduzeće «MODEL 5» je mesto gde se stvaraju nove vrednosti, mesto gde rade vredni, sposobni i obrazovani ljudi. Mi verujemo da proces učenja nikada ne prestaje i to primenjujemo u svakodnevnom radu.

Pouzdan poslovni partner

U proteklom periodu dostigli smo nivo u kome sa zadovoljstvom možemo da se predstavimo kao pouzdan i ozbiljan poslovni partner. Beležimo rast u svim segmentima našeg poslovanja: saobracaj, medicina, izdavaštvo i edukacija.

Zadovoljstvo postignutim rezultatima utoliko je vece što su ostvareni u periodu veoma ozbiljnih i oštrih uslova privredivanja, kako na globalnom tako i na lokalnom nivou.

Osnovna ideja vodilja naše poslovne politike je kvalitetno prilagodavanje tržišnim uslovima i uspeh na tržištu kao odgovor na sve izazove. Standardi po kojima funkcionišemo, garantuju visok stepen kvaliteta proizvoda i usluga. Rast preduzeca i zavidni uspesi na tržištu otvaraju još veci prostor za saradnju sa partnerima u svim oblastima našeg poslovanja.

Zadovoljstvo komitenata

Naš glavni zadatak je zadovoljenje naših komitenata i pružanje vrhunskog kvaliteta svima koji su rešeni da nam poklone poverenje. Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv, sa iskustvom više očekujemo Vaše zahteve. Mi koji radimo u preduzeću «MODEL 5», svesni smo da je biznis stvaranje mogućnosti za nove uspehe i bice nam veliko zadovoljstvo da dobijemo i iskoristimo šansu koju ćete nam Vi pružiti.