Izrada saobraćajnih znakova

Svi saobraćajni znakovi koje isporučujemo su po obliku, boji i dimenzijama u saglasnosti sa Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji (“Sl.glasnok RS”, br. 41/09). Saobraćajni znakovi poseduju sertifikate i potvrde kvaliteta upotrebljenih materijala, kako od proizvođača repromaterijala, tako i od akreditovanih laboratorija.

U ponudi su svi registovani saobraćajni znakovi:

– Znakovi opasnosti
– Znakovi izričitih naredbi
– Znakovi obaveza
– Znakovi obaveštenja
– Dopunske table
– Privremene table

Saobraćajni znakovi i table od čeličnog ili aluminijskog lima

Saobraćajni znakovi i table mogu biti izrađene od čeličnog ili aluminijskog lima, pod uslovom da je obezbeđena neophodna čvrstoća, postojanost i trajnost znaka pri različitim atmosferskim uslovima. Vertikalna saobraćajna signalizacija u potpunosti je usklađena sa srpskim standardom SRPS_EN_12899, koji je ekvivalentan EN 12899.

Svi saobraćajni znakovi koje isporučujemo i ugrađujemo su po obliku, boji i dimenzijama u saglasnosti sa Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji (“Sl.glasiok RS”, br. 26/2010). Saobraćajni znakovi poseduju sertifikate i potvrde kvaliteta upotrebljenih materijala, kako od proizvođača repromaterijala, tako i od Instituta za merenje kvaliteta materijala i Instituta Saobraćajnog fakulteta.

Saobraćajni znakovi, po zahtevu kupca, mogu biti sa različizim klasama folije:
– klasa – Engineer grade, klasična reflektujuća folija sa garancijom od 7 godina i retrorefleksijom od min.50 cd/lux/m2
– klasa – High intesity, folija sa garancijom od 10 godina i retrorefleksijom od min.180 cd/lux/m2
– klasa – Diamod grade (DG), folija sa garancijom od 12 godina i retrorefleksijom od min.300 cd/lux/m2