Indoor reklame

Indoor reklame su sve reklame koje se koriste za reklamiranje unutrašnjeg prostora, kao što su promo pultevi, roll-up, X-baneri, aluminijumske A-table, poster ramovi, podna grafika, foto tapeti, reklamne table od kaširane pene, itd.

Roll up

Najrasprostranjeniji način promocija. Element od lake aluminijumske konstrukcije (zavisi od veličine ali i ispod 3kg težine), lak za montažu i demontažu, sa pripadajućom elegantnom i praktičnom torbom za transport. Visina 2m, najčešći izbor širina 0,85m-1m-1,2m-1,5m.

A-board

Poznate i kao A-Board info table. Vrlo rasprostranjen način reklamiranja ili informisanja sa vrlo laganim načinom izmene postera. Zbog svoje male težine vrlo je lako pomeriti ih na željeno mesto.

Pult

Promotivni pultovi sa veoma lakim i brzim postupkom montaže i demontaže. Veoma lagani i po sklapanju se mogu staviti u pripadajuću torbu što omogućava lak transport.

Backboard

Veoma efektan promotivni element sa velikom upotrebnom površinom za brendiranje. Laka montaža i demontaža, broj upotreba i menjanja reklama na istoj ili novoj površini je neograničena.

Unutrasnje obelezavanje objekata

Unutrasnje obelezevanje moze se vršiti graviranjem nagraverskoj plastici, drvetu, katovanom folijo, stampom.